NINCO complete slot-racebaan op houten plateau.

Voor één van mijn klanten bied ik aan zijn NINCO slot-racebaan.   Deze 4-sporen NINCO racebaan ligt vast gemonteerd op een houten plateau met versterkt houten frame.  De afmeting van het geheel is 500 x 200 cm.  

Bij de racebaan worden vier 25 Ohm Parma regelaars  én een regelbare voeding 13 tot 14.5 volt en 10-12 Amp geleverd. 

De baan staat droog opgeslagen in de garage en staat nu opgetakeld langs een muur.  Gedurende de race-activiteiten werd de baan naar beneden getakeld en kwam deze op de grond te liggen.  Optioneel zijn er eventueel ook 3 zware metalen schragen bij te krijgen.   De racebaan verkeert in zéér goede én rijklare staat.  Is alleen te vervoeren in een kleine vrachtwagen of op een grote aanhangwagen ( vervoer dient de koper zélf te regelen).  Tevens worden er nog wat extra baandelen, vangrails en toebehoren bijgeleverd.  Slotcars zitten er helaas niet bij.

Vaste prijs van dit geheel is € 350,-

Ideaal voor als je over een grote schuur/garage beschikt óf voor in de kantine van een sportvereniging, kantoor , clubhuis etc.

Voor meer info én de gegevens van mijn klant, kun je contact opnemen via: info@racebaanhobby.nl

 

  • NINCO 4-sporen racebaan op houten plateau
    NINCO 4-sporen racebaan op houten plateau

    NINCO complete slot-racebaan op houten plateau.Voor één van mijn klanten bied ik aan zijn NINCO slot-racebaan. Deze 4-sporen NINCO racebaan ligt vast gemonteerd op een houten plateau met versterkt houten frame. De afmeting van…

    € 350,00
© 2016 - 2021 RACEBAANHOBBY.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel