Catalogus 1965 in zeer goede staat ! Duits

Vorige Artikel 16 van 46 Volgende
€ 20,00

Catalogus uit 1965.  De voor- en achterkant zijn in kleur geprint. De binnenzijde in zwart/wit/rood.

Deze catalogus is in redelijke staat. Compleet en zonder vouwen of scheuren. Alleen de nietjes hebben wat roest dat zie je ook op de pagina's ter hoogte van de nietjes. Verder zit er wat bruin plakband rond de binnenste 4 pagina's ( ter hoogte van de nietjes.)

Maar gezien het feit dat deze catalogus inmiddels 54 jaar oud is, toch wel een uniek exemplaar.

In deze catalogus staat vrij uitgebreid beschreven hoe de Carrera racebaan werkt. ( men heeft het nu ook nog niet over Carrera 132 Universal maar over Carrera System). Er staan foto's in van de eerste serie  startsets en de eerste serie race- en toerwagens. Ook worden de baandelen en toebehoren besproken en staan er van elk artikel foto's bij.

Extra info : Bijzonderheid bij deze folder is, dat er op de achterpagina een ( overigens zeer fraaie) kleurenfoto staat van een Carrera baan met allerlei toebehoren. Op de racebaan zijn ook 2 gele Ferrari Tipo's nr. 40401 te zien.  Echter deze wagen is nooit in productie genomen in de kleur geel ( alleen geproduceerd in de kleur rood en blauw).

De 2 gele Ferrari's zijn waarschijnlijk proefmonsters geweest. Hedentendage is niet bekend of deze Ferrari's nog bestaan en indien deze nog zouden bestaan, wie deze in z'n bezit heeft.

Deze folder bestaat uit 25 pagina's.

Tekst: Duits

© 2016 - 2022 RACEBAANHOBBY.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel