Pers berichten + extra activiteiten

Hier heb ik enkele berichten uit diverse kranten en vakbladen geplaatst waar een artikel over mijn racebaanhobby staat vermeld:

Na het leveren van diverse bestellingen aan een klant, werd ik aangenaam verrast door de wijnbezorgdienst.  Erg leuk om op deze manier in het zonnetje te worden gezet !

 

Deze foto-serie betreft een werkbezoek aan het hoofdkantoor van de Firma Stadlbauer in Salzurg/Oostenrijk. De Firma Stadlbauer is de huidige eigenaar van Carrera. Hier was ik in juli 2017 en bezocht o.a. de showroom. Ook heb ik een zeer prettig gesprek gehad met de eigenaar Dhr. Andreas Stadlbauer :

 

****************************************************************

Hier 4 pagina's over de racebaanhobby in Auto in Miniatuur. Tweemaandelijks magazine van de NAMAC. Geplubliceerd in april 2017 :

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

Artikel in het weekblad AUTOWEEK  , gepubliceerd in juli 2015.  Dit n.a.v. de tentoonstelling in het Louwman Museum te Den Haag.

De NAMAC ( Nederlandse Algemene Miniatuur Autoclub) heeft daar een overzichts tentoonstelling van 112 vitrines tentoongesteld over 50 jaarmodelauto verzamelhobby. Zelf heb ik een presentatie van 50 jaar Carrera getoond.

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Artikel gepubliceerd in het blad KLASSIEK & TECHNIEK. Een maandblad voor liefhebbers van oldtimer- en youngtimer wagens in de schaal 1:1.  Maar er bleek ook interesse in vintage slotcars in schaal 1:32.

------------------------------------------------------------------------------------

Beurs bezoek Slotpower in Spenge ( Duitsland)  1 maart 2017 :

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beursbezoek Slotpower in Spenge ( Duitsland) december 2016 :

 

Een heerlijke video van het fraaie Märklin Sprint systeem met een race tussen vader en z'n 4 jarig zoontje kun je hier bekijken:  https://vimeo.com/503594976

© 2016 - 2024 RACEBAANHOBBY.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel